Popsocket nasıl çıkar

Telefon PopSocket nasıl çıkarılır?

Tırnaklarını popsocket'ın tabanına sok. Tırnaklarını popsocket'ın tabanının yanlarına bastır ve tırnaklarının altta kaydığını hissedene kadar it. Çok fazla itmene gerek yok; popsocket'ı iyice kavraman yeterlidir. PopSocket'ın tabanının telefonundan ayrıldığını şimdiden hissediyor olman gerekir.

Telefonun arkasına yapıştırılan şey nasıl çıkar?

ütüyle ısıttıktan sonra metal levhayı çıkar telefonla birlikte geri dönüşüme gönder. bi tane ince sağlam ip bul, kenarına geçir, testere ile keser gibi sürterek hareket ettir. pürmüz ile biraz ısıtılarak çıkabilecek levhadır. alternatif olarak çekiçle vurulabilir.

Telefon PopSocket ne işe yarar?

Özellikle de Hollywood ünlüleri tarafından da sıkça kullanılıyor. Bu düğmenin bir adı var. Buna PopSocket deniyor ve son bir yılda akıllı telefon aksesuar pazarına hızlı bir giriş yaptı. … Akordeon stili sapının bir bölümü telefonun daha iyi kavranmasını sağlıyor, bir bölümü akıllı telefon standı olarak kullanılıyor.

Telefondan yapışkan nasıl çıkar?

Telefonundaki ya da telefon kılıfındaki yapıştırma kalıntısı, tırnak cilası çıkarıcısına batırdığın pamukla sildiğinde kolayca çıkar. Daha sonra tırnak cilası çıkarıcıyı sürdüğün yeri temizlemeyi ihmal etme. Her şeyi beş dakikadan kısa bir sürede çıkarmak için spreyli ya da normal güneş kremi kullanabilirsin.

Manyetik tutucu telefona zarar verir mi?

Cep telefonlarının karşılaşabileceği darbelere karşı önleyici bazı mıknatıs özellikli kılıflar ise, akıllı telefon ekranlarında sorun teşkil ediyor. Kılıflara yerleştirilen mıknatıs, akıllı telefonların ekranında renk bozukluğuna ve dokunmatik hassasiyetinin kaybolmasına neden oluyor.

Telefon yüzüğü nasıl kullanılır?

iRing – Akıllı yüzüğünü cep telefonunuzun arkasına kolayca yapıştırarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yüzük tasarımına sahip olan iRing Telefon Tutucuyu dilediğiniz parmağınıza takarak, cep telefonunuzu düşürme derdi yaşamadan maksimum verimlilikle kullanabilirsiniz.

Mıknatıs cep telefonuna zarar verir mi?

Birincisi, genelde ekrana zarar verdiği düşünülür ama telefon ekranları genelde LCD ya da LED ekrandır. Mıknatıslar bunlara zarar vermez. … Mıknatıs sadece demir, nikel ve kobalt ile etkileşime geçer. Telefonda ise değil bu elementler alaşımları bile bulunmaz çünkü pahalı ve ağır olur.